Betaalmethoden

Bij Optimaal Reiscomfort Oosterhout kunt u veilig en snel betalen voor uw bestellingen in onze webshop. Wij bieden momenteel twee verschillende betaalmethoden aan: iDEAL en Achteraf betalen met Klarna. In de toekomst zullen wij nog meer betaalmethoden aanbieden om aan uw behoeften te voldoen.

iDEAL

iDEAL is een online betaalmethode die ontwikkeld is door de Nederlandse banken en wordt ondersteund door de meeste grote banken in Nederland. Met iDEAL kunt u veilig en snel betalen voor uw bestelling in onze webshop via uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Bancontact

 

Achteraf betalen met Klarna

Met Achteraf betalen met Klarna kunt u uw bestelling eerst ontvangen en achteraf betalen via Klarna. Hierbij krijgt u 14 dagen de tijd om uw betaling te voldoen. Dit biedt u extra flexibiliteit en zekerheid bij uw aankoop.

Ontbreekt uw gewenste betaalmethode?

Als uw gewenste betaalmethode momenteel niet beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om uw betaling alsnog te voltooien. We zijn altijd bereid om met u mee te denken en om u te voorzien van een passende oplossing.

Wij streven ernaar om u een snelle en veilige betaalervaring te bieden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betaling en u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw nieuwe producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze betaalmethoden of als u meer wilt weten over onze producten en diensten.