Levering

Bij Optimaal Reiscomfort doen we ons uiterste best om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te leveren. Wij werken samen met PostNL en DHL voor de levering van onze producten. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een track en trace code, zodat u uw pakket kunt volgen. Let op: track en trace is niet altijd beschikbaar voor alle bestellingen. In sommige gevallen is het mogelijk om een track en trace code op aanvraag te verkrijgen.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van het product. De verzendkosten worden automatisch berekend in uw winkelwagen. Bij bestellingen boven de € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de drukte bij de vervoerder. Indien er vertragingen zijn, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen op ons adres in Oosterhout. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken. Let op: afhalen is alleen mogelijk op afspraak.

Als u nog vragen heeft over onze leveringsvoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!