Garantie

Bij Optimaal Reiscomfort Oosterhout willen we ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom bieden wij een garantie op al onze producten die u in onze webshop koopt. Onze garantievoorwaarden zijn als volgt:

Garantietermijn

Onze producten hebben standaard een garantie van 1 jaar. Deze garantieperiode gaat in op de dag van aankoop van het product. In deze periode zullen wij de kosten voor reparatie of vervanging van het product dekken als het defecten of problemen vertoont als gevolg van productiefouten of materiaaldefecten. Na deze garantieperiode zijn eventuele reparatie- of vervangingskosten voor uw eigen rekening.

Garantievoorwaarden

Onze garantie geldt alleen als het product gebruikt wordt in overeenstemming met de instructies van de fabrikant en alleen voor normaal gebruik. De garantie dekt geen schade als gevolg van onjuist gebruik, ongelukken, onjuiste installatie, modificatie of verwaarlozing van het product. Ook dekt de garantie geen normale slijtage, zoals krassen en deuken als gevolg van dagelijks gebruik.

Garantie claimen

Als u aanspraak wilt maken op onze garantie, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij zullen u dan verder helpen en bepalen of het product defecten of problemen vertoont die onder de garantievoorwaarden vallen. Als het product inderdaad defecten of problemen vertoont die onder de garantie vallen, zullen wij het product repareren of vervangen zonder extra kosten voor u.

Wij streven ernaar om u hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan uw behoeften. Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op en we zullen u graag verder helpen.