Dakkoffer te huur Breda regio

Alle spullen eenvoudig mee op vakantie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie
  • Laatste wijziging in bericht:11 augustus 2022
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Iedereen kent het waarschijnlijk wel. Je staat op het punt om met het hele gezin op vakantie te gaan, hebt alles ingepakt, maar het lijkt met geen mogelijkheid in de auto te passen. Iets thuislaten is geen optie, maar je hebt ook niet meer ruimte om alles mee te kunnen nemen. Vaak is dit ieder jaar weer hetzelfde probleem, waardoor je uiteindelijk toch het één en ander thuis moet laten, dat je eigenlijk graag mee had willen nemen. Gelukkig is daar ook een oplossing voor, namelijk het gebruik van dakdragers in combinatie met een dakkoffer.

Een dakkoffer gebruiken voor je spullen

Wil je een dakkoffer gaan gebruiken voor het meenemen van alle spullen op vakantie, dan heb je hier ook dakdragers voor nodig. Dit is een rails die in de breedte op het dak van de auto wordt geplaatst. Eentje van de bestuurderskant naar de bijrijderskant, en een tweede bij de zitplekken achterin. Hierop kun je vervolgens een dakkoffer plaatsen, waar je veel spullen in kwijt kunt.

Een dakkoffer of skibox wordt vaak gebruikt voor de wintersport, maar kan natuurlijk ook prima in de zomer gebruikt worden. Het zal je verbazen hoeveel ruimte deze koffers hebben, en hoeveel je er daadwerkelijk in kwijt kan. Wel zijn er verschillende afmetingen, variërend van een inhoud van 300 liter, tot een inhoud van 500 liter.

Dakdragers en dakkoffer huren

De aanschaf van dakdragers en een dakkoffer is best hoog, en dat is zonde als je het vervolgens maar eens in het jaar gebruikt. Gelukkig kun je bij Optimaal Reiscomfort ook dakdragers en dakkoffers huren. Dit heeft voor jou een aantal voordelen want je betaalt alleen voor de periode dat je huurt en hoeft dus niet het volledige aankoopbedrag te betalen, maar daarnaast geniet je ook van het onderhoud. Het installeren van de dakdragers wordt door ervaren monteurs gedaan, en de kwaliteit ervan is uiteraard ontzettend goed.

Dit heeft als grote voordeel dat je minder geld kwijt bent, maar ook dat je geen opslag nodig hebt voor de dakkoffer. Het is leuk dat zo’n grote koffer op vakantie zorgt voor extra opbergruimte, maar na de vakantie wil je deze koffer ook weer van de auto af hebben. Dat betekent automatisch dat je dan dus wel plek moet hebben om de koffer te kunnen stallen. Door een koffer te huren heb je dit probleem niet en kun je hem na je vakantie dus gewoon weer terugbrengen.

De kosten

Wat het tarief voor het huren van dakdragers- en koffers is vooraf niet te zeggen. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van de duur van je vakantie maar ook van de grootte van de koffer. Wel is het zo dat het goedkoper wordt naarmate je de spullen langer huurt.